Podem controlar el que Google sap de nosaltres?

Google_Is_Watching33Que Google té un gran control sobre les nostres dades és una cosa que sabem (i que acceptem). D’alguna manera, quan creem un compte o un perfil a Google estem donant el nostre vist-i-plau perquè el gegant informàtic accedeixi a la nostra informació i l’emmagatzemi . Però fins a quin punt arriba aquest control?  Tenim alguna eina que ens permeti recuperar, i fins i tot esborrar, una part de la nostra activitat amb el gran buscador? La resposta és que sí.

L’opció de no guardar el nostre historial

Google ofereix la interessant possibilitat de no guardar cap dels nostres historials d’activitat. Quan marquem aquesta opció, hem d’entendre que no és que s’esborri el que ja havia estat emmagatzemat, sinó que no es registrarà tot el que comencem a buscar a partir d’aquell moment. Desactivar l’historial es pot fer amb un únic botó, des de El meu compte > La meva activitat

activitatgoogle

La primera vegada que visitem aquest apartat del nostre compte ben segur que quedarem sorpresos per la gran quantitat de dades nostres que ha emmagatzemat (quins aplicatius hem estat utilitzant, quines cerques hem fet, on hem clicat…). Tot això ho podem desactivar, dins d’un ampli ventall d’opcions.

Trobareu més informació d’aquesta interessant opció de Google a l’enllaç següent:

https://privacy.google.com/take-control.html

control

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *